Bombolles de sabo gegants

Animacio infantil : Ampa

Colors

Colors

Novetat 2011!
Nen dintre una bombolla

T'atreveixes a ficar-te dins d'una bombolla?

Si vols esbrinar com, fes clic.


Ficarte dintre d'una bombolla bombolla gegant espectacular festa aniversariColors jornada cultural colegi

Ultimes notícies

Gener 25, 2011:
Avui en dia costa sorprendre. Barcelona Bubble Events posa al seu abast la possibilitat de contractar una animació Fresca, Original i Diferent! POMPES DE SABO GEGANTS

Benvinguts a Bombolles de Sabo.com

Educació en el lleure

L’Educació en el lleure, com a part de l'educació no formal, és una intervenció educativa en el temps lliure dels infants i els joves fora de l'ensenyament reglat i de l'àmbit familiar.

Compartir el temps de lleure és una bona manera d’enfortir els lligams familiars. És en aquest sentit que posem al vostre abast aquesta activitat durant la qual tothom s’ho passa “Pompa”!
Salvador Robert

2013, Any Internacional de la Química


Proposta jornades culturals als coles per Salvador Robert El 2013 la química serà la protagonista a tot el món sota el lema

“Química: la nostra vida, el nostre futur”

.
Barcelona Bubble Events : s’uneix a la ONU i a la UNESCO per celebrar el paper de la química en la transformació i desenvolupament del món on vivim.

L’Any Internacional de la Química té com a objectius:
  • Augmentar l’apreciació pública de la química com a eina fonamental per a satisfer les necessitats de la societat.
  • Promoure l’interès per la química entre els joves.
  • Y generar entusiasme pel futur creatiu de la química.

Festes i tallers d'animacio per a escoles (Bombolles Gegants per a totes les edats)

Jornades culturals a escoles (Bombolles Gegants i Quimica)

Detallem els aspectes bàsics de la meva proposta educativa per a escoles:
  • Per què són les bombolles rodones? La llei del minim esforç
  • Poden tenir formes quadrades?
  • Per què tenen colors les bombolles?
  • Per què i com neteja el sabó?
  • Què és la tensió superficial?

Novetat 2011! DINS D'UNA BOMBOLLA (només Interior)

Us proposo una aventura divertida i emocionant per a tota la família: entrar dintre d’una bombolla. L’experiència és brutal! Jo he viscut l’experiència i val molt la pena, és molt inquietant. Jornada cultural cole amb bombolles gegants Participi d'una experiència única, de la fragilitat d'una cosa tan bella. Vostè i els seus poden conèixer la sensació de sentir-se envoltats per la màgia d'una bombolla de sabó. No dubti en consultar-nos i li oferirem una solució que s'adaptarà al seu esdeveniment i / o celebració. Aquesta activitat pot oferir-se sola o en combinació amb la resta de serveis.

"Vam estar a punt de no fer-ho i va resultar que va ser el que més èxit va tenir" (Mare Marc 5 anys) Ficar a una nena dins d'una bombolla gigant

La bombolla: espectacularitat visual, singularitat i originalitat

A tots els pares i mares i especialment al que formen part de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments que podem oferirte.

Tots, de petits o de més grans, hem fet bombolles de sabó i hem gaudit de la seva bellesa. Tanmateix, darrera d'aquestes innocents i divertides figures s'hi amaga un formidable entramat.


…i es veu una bombolla quadrada!

No us ho creieu, oi?


Doncs jo ho he vist i puc assegurar-vos que l'empresari, Salvador Robert us explicarà com és possible fer una bombolla quadrada i us ensenyarà com crear-la vosaltres mateixos. En aquest espectacle s’uneixen la física i la la química amb la bellesa de l’objecte més delicat i efímer, la bombolla de sabó. jugar amb les matematiques i bombolles jugar amb les matematiques i bombolles jugar amb les matematiques i bombolles

Animacio nova = exit segur

I és que no hi ha res més atractiu per a TOTS els públics que trobar-se davant la fràgil bellesa d’una bombolla de sabó i trencar la.

Un espectacle de bombolles de sabó sorprèn per la seva bellesa efímera.

Festa fi de curs amb bombolles